Home / Rheden-Regiobode / Tuimeljudo bij WIK

Tuimeljudo bij WIK

RHEDEN – Gymnastiekvereniging WIK in Rheden biedt voor de jongste kinderen van drie tot en met vijf jaar tuimeljudo. Dit is niet alleen een voorloper op jeugdjudo, maar een goede voorbereiding op elke andere sport. De kinderen maken spelenderwijs en in een veilige omgeving kennis met de beginselen van judo. Ze leren onder meer rollen, vallen, samenwerken met andere kinderen, klimmen, klauteren, diepspringen en balanceren. “Tuimeljudo is heel goed voor de motorische ontwikkeling van het kind en daarnaast kan het kind er prima zijn/haar energie in kwijt”, aldus WIK. Er is elke woensdag tussen 13.30 en 14.15 uur een tuimelles in het clubgebouw van WIK aan de IJsselsingel 95 in Rheden. De lessen staan onder leiding van Marvin de la Croes. Kinderen kunnen worden opgegeven voor een proefles via secretariaat.wikrheden@gmail.com of op woensdagmiddag met hun ouders langskomen.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.