Home / Nieuws / Trouwe leden Vrouwen van Nu in het zonnetje gezet

Trouwe leden Vrouwen van Nu in het zonnetje gezet

DIEREN – Het was een bewogen jaarvergadering voor de dames van de Vrouwen van Nu, afdeling Dieren e.o. Er was een bestuurswisseling en de trouwe leden zijn gehuldigd.

Zo werd er afscheid genomen van voorzitter Riet van Binsbergen, die zes jaar de voorzittershamer hanteerde. Deze functie wordt overgenomen door Ada Jansen. Fennie Hakkers werd gekozen als tweede secretaris.
Daarnaast zijn de trouwe leden van de vereniging in het zonnetje gezet. Herma Scherpenzeel, Jannie Flierman en Mientje Frederiks zijn al 50 jaar lid. Baukje Koerts, Saabke van Wijk en Tine Valks zijn al 40 jaar bij de vereniging. An Visser en Diny Spohr zijn al 25 jaar lid en Cobie Jansen en Riet Horsten al 12,5 jaar. De dames zijn in de bloemetjes gezet en kregen een cadeautje met het logo van de Vrouwen van Nu. Op de foto staan de dames, van links naar rechts: Herma, Cobie, An, Baukje, Jannie, Saabke, Tine en vooraan Riet. Mientje en Diny waren er helaas niet bij.

De vereniging eert haar trouwe leden, maar verwelkomt ook geregeld nieuwe leden. Dames zijn meer dan welkom. Elke maand is er een afdelingsavond, waarvoor een spreker wordt uitgenodigd. Er komen zeer uiteenlopende onderwerpen aan bod. Ook zijn er binnen de afdeling diverse interessegroepen. Er wordt gewandeld en gefietst. Er zijn enkele culturele kringen, een boerinnengroep, twee leeskringen, een aquarelclub, een knipkring, een breigroep en een tuinclub. Provinciaal en landelijk worden prachtige reizen georganiseerd. Belangstellenden kunnen contact opnemen via vrouwenvannudieren@hotmail.nl.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.