Home / Doesburg-Regiobode / Tour de l’Amour in Gasthuiskerk

Tour de l’Amour in Gasthuiskerk

DOESBURG – In het programma van Amadeus tot Zappa brengt het Maria Adriana Collectief op zondag 17 februari een tour de l’amour van muziek uit Europa, Noord- en Zuid-Amerika. Dit concert begint om 15.00 uur en wordt gehouden in de Gasthuiskerk in Doesburg. Het repertoire van het Collectief omvat werk van Purcell en Mozart, maar ook Balkanmuziek, Gypsy en Tango. Alles is mogelijk, van muziek uit het oude Italië tot liedjes uit het twintigste-eeuwse Amerika. Het Maria Adriana Collective is een zevenkoppige band van strijkkwartet, contrabas, klarinet en voetpercussie. Kaarten voor dit concert kosten 17,50 euro en zijn verkrijgbaar via de website.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.