Home / Brummen-Regiobode / Toneelvereniging KDO komt naar De Brink in Loenen

Toneelvereniging KDO komt naar De Brink in Loenen

LOENEN – Na het sluiten van zaal Spoorzicht in Eerbeek en daarna zaal Concordia in Brummen, heeft toneelvereniging KDO uit Eerbeek nu een nieuwe locatie gevonden voor haar uitvoeringen. Het stuk is op 29, 30 en 31 maart te zien in Dorpscentrum De Brink in Loenen.

KDO wil de plaatselijke toneelvereniging De Gulle Lach niet in het vaarwater zitten. Daarom worden de uitvoeringen zo mogelijk ongeveer twee maanden voor en na die van de Gulle Lach gepland. Overigens hebben beide verenigingen een goed contact met elkaar. Ze bezoeken elkaars uitvoeringen.
KDO repeteert elke maandagavond in haar eigen clubgebouw ‘t Enknest aan de Enkweg 24b te Eerbeek. Het blijspel dat nu ingestudeerd wordt, heeft de titel Boerenbont en rode lampjes en is geschreven door Carl Slotboom. De leden hebben er veel plezier in.

Naast de bekende voorverkoopadressen Primera Tabor in Eerbeek en Kikaka in Brummen, is voor het dorp Loenen de plaatselijke Spar bereid gevonden om de voorverkoop op zich te nemen. Hier is KDO uiteraard heel blij mee. De voorverkoop van de kaarten begint donderdag 7 maart.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.