Home / Doesburg-Regiobode / Toertochtje PGAD

Toertochtje PGAD

DOESBURG / ANGERLO – Zondag 17 februari maakt de Protestantse Gemeente Angerlo Doesburg (PGAD) weer een toertochtje met mensen die vanwege leeftijd of lichamelijk beperkte mogelijkheden niet meer zo vrij zijn om te gaan en staan waar ze willen. Vrijwilligers nemen gasten mee op pad. De rollator of opklapbare rolstoel kan mee. Het tochtje duurt van 13.30 tot ongeveer 16.00 uur en gasten worden thuis opgehaald.
Mensen die het leuk vinden om mee te gaan als chauffeur, kunnen zich hiervoor aanmelden. Chauffeurs dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B, eigen auto en inzittendenverzekering. Brandstofkosten worden vergoed. De kosten voor deelnemers bedragen 2,50 euro per tochtje. Consumpties en eventuele entree zijn voor eigen rekening. Aanmelden kan via marjoleinsomsen@gmail.com, tel. 0313-475819 of rimkekingma@planet.nl, tel. 0313-479552.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.