Home / Doesburg-Regiobode / Toch nog Valentijnsbloemen voor ‘vergeten’ burgemeester

Toch nog Valentijnsbloemen voor ‘vergeten’ burgemeester

DOESBURG – Al vroeg in de ochtend van 14 februari, Valentijnsdag, was burgemeester Loes van der Meijs van Doesburg op Twitter te vinden. Met wel een beetje een zielige mededeling overigens. Bij haar tweede kopje koffie had zijn nog steeds geen Valentijnsattentie ontvangen.

Voor het team van Bloem en Kunst Doesburg, dat alles in gereedheid aan het brengen was voor een drukke Valentijsdag, was die verzuchting van de burgemeester aanleiding om een berichtje op Facebook te plaatsen. In dat bericht werd de burgemeester als troost een mooi bloemstuk aangeboden. Het telefoonnummer stond erbij. Of de burgemeester maar even wilde bellen en laten weten of het boeket moest worden bezorgd op het Stadhuis of zou worden opgehaald.

Burgemeester Van der Meijs was ondertussen hard aan het werk in Den Haag bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten en had vooralsnog geen enkel idee van de reactie op haar tweet. Maar gelukkig was daar de Doesburgse Maureen Delsink, die de burgemeester op het aanbod attent maakte. Die reageerde onmiddellijk op Twitter met de mededeling dat zij toch wel de liefste inwoners van de wereld had. Vervolgens was de burgemeester zo sportief om Bloem en Kunst Doesburg te bellen en te beloven op tijd uit Den Haag terug te komen om het bloemstuk op te halen. ‘Toch nog bloemen voor Valentijsdag’, twitterde ze ‘s avonds laat nog eens. ‘En meteen ook het mooiste boeket ooit gekregen.’

Lees ook

Dominee Chris Kors neemt afscheid van Doesburg

DOESBURG – Zondag 9 mei neemt dominee Chris Kors met zijn familie afscheid van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.