Home / Rheden-Regiobode / Timon Krause komt naar Dieren

Timon Krause komt naar Dieren

DIEREN – Magie is de grote passie van de in Duitsland geboren Timon Krause. Dat laat hij op zaterdag 23 februari zien in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren. Hij is daar op uitnodiging van Theater RhederArt. Krause neemt de musici Henning Neidhardt en Kevin Wolf mee. Samen tekenen de drie voor een veelzijdige show. Op het programma staan gedachtelezen, hypnose, magie, muziek en humor. De mannen beloven dat hun toeschouwers van begin tot eind van de voorstelling op het puntje van hun stoel zullen zitten. De aanvang van de show is 20.00 uur. Kaarten van 19 euro per stuk zijn te verkrijgen via www.rhederart.nl.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.