Home / Doesburg-Regiobode / Themaviering innerlijke kracht

Themaviering innerlijke kracht

DREMPT – Zondag 17 februari om 10.00 uur is er weer een Anders Vieren viering in de H. Willibrordkerk in Achter-Drempt. Deze keer is gekozen voor het thema innerlijke kracht. Iedereen heeft het wel eens moeilijk in zijn of haar leven. In deze viering wordt stilgestaan bij het omgaan met deze moeilijkheden. Koor Feeling verleent muzikale ondersteuning. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Lees ook

Ik vind: Sporthal Beumerskamp

Mooi als er een nieuwe sporthal komt in Doesburg ter vervanging van die op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.