Home / Doesburg-Regiobode / Tennisclubs in Bronckhorst slaan handen ineen

Tennisclubs in Bronckhorst slaan handen ineen

HENGELO – Zes tennisclubs in de gemeente Bronckhorst hebben de handen ineen geslagen. Met als resultaat een regiotoss-avond, iedere eerste vrijdag van de maand. Een vrije inloop-avond waarbij het behalve om het sportieve element ook vooral om de gezelligheid gaat. De eerste regiotoss is komende vrijdag 1 maart vanaf 20.00 uur in Wichmond, op de banen van tennisvereniging Socii. Hiermee willen de clubs uit Hengelo, Keijenborg, Zelhem, Hoog-Keppel, Wichmond en Steenderen hun positie versterken en hun leden tegemoet komen. Eerder was al door een samenwerking tussen Hengelo, Keijenborg, Zelhem en Steenderen de beslissing genomen dat tennissers van de deelnemende verenigingen gratis bij elkaar kunnen spelen, op uitnodiging van een tennislid. Die samenwerking is nu uitgebreid met Hoog-Keppel en Wichmond.
”De clubs zijn allemaal nog gezond genoeg om zelfstandig te blijven. Maar het is goed om elkaar te versterken waar dat kan en elkaar behulpzaam te zijn”, zegt voorzitter Jan Willem Krijt van tennisvereniging Socii uit Wichmond.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.