Home / Brummen-Regiobode / ’t Dwarsliggersdörpse Buukske gepresenteerd

’t Dwarsliggersdörpse Buukske gepresenteerd

EERBEEK – In de aanloop naar carnaval werd in Eerbeek afgelopen weekend de 55-plusmiddag gehouden bij Carnavalsvereniging de Dwarsliggers. Tijdens deze middag in de Korenmolen vond ook overdracht plaats van ’t Dwarsliggersdörpse Buukske. Prins André den Eerste en Jeugdprins Bob den Eerste moesten allebei een ludieke opdracht uitvoeren om het felbegeerde programmaboekje als eerste te mogen ontvangen. De één moest acht pizza’s bezorgen en de ander een schilderijlijst met foto plaatsen en ophangen. Aan de hand van opdrachten en puzzelstukjes voerden zij de opdracht uit. Nadat dit allemaal goed was uitgevoerd, kregen de hoogheden uit handen van de pr-commissie het eerste exemplaar.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.