Home / Doesburg-Regiobode / Swingen op SinglesParty Lathum

Swingen op SinglesParty Lathum

LATHUM – Singles ouder dan veertig, vijftig of zestig jaar die zin hebben in een gezellige avond kunnen op zaterdag 23 februari terecht op de maandelijkse Singles Party bij Grand Café Rutgers. Gezellig kletsen en borrelen aan de bar en swingen op de meest dansbare hits: 70’s Till Now (classics, soul, pop, rock, salsa en meer). Parkeren is gratis. Tip van de organisatie: “Kom op tijd en doe mee met het kennismaken in steeds wisselende groepjes. Ga daarna samen de dansvloer op.” De ontvangst is vanaf 20.30 uur. Kaarten voor het feest kosten tot en met vrijdag 22 februari 11 euro (exclusief administratiekosten) en zijn te verkrijgen via de site. Een kaartje contant aan de deur kopen kan voor 15 euro.

www.single-events.org

Lees ook

Verken Doesburg met de VVV

DOESBURG – VVV Doesburg biedt in de komende herfstvakantie verschillende activiteiten. Zo kan donderdag 17, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.