Home / Brummen-Regiobode / Stichting Wandel4daagse Eerbeek is klaar voor de start

Stichting Wandel4daagse Eerbeek is klaar voor de start

EERBEEK – De oprichtingsakte van Stichting Wandel4daagse Eerbeek is onlangs gepasseerd en daarmee is de organisatie van de Wandel4Daagse in Eerbeek klaar voor de toekomst. Achter de schermen is de organisatie al volop bezig. Dit wandelevenement voor jong en oud vindt dit jaar plaats van 20 tot en met 23 mei. Het besluit om de organisatie van de Wandel4daagse in een eigen stichting onder te brengen is vorig jaar al genomen. Nu de oprichtingsakte is gepasseerd is deze beslissing geformaliseerd. Het bestuur van de kersverse stichting heeft het glas geheven om dit te vieren. Er hebben een paar kleine wijzigingen plaatsgevonden in het organiserend comité van de Wandel4Daagse, maar de meeste leden zijn al jarenlang bij het evenement betrokken. Met de komst van de nieuwe stichting verandert er dan ook niet veel aan de organisatie en ook niet aan het evenement zelf. Er zijn weer vier routes uitgezet en de scholen in Eerbeek, Hall en Loenen zijn al benaderd voor een eerste informatiebijeenkomst. De organisatie wil verbreding, die de afgelopen jaren is ingezet, verder vormgeven. Ook deze editie is daarom daginschrijving weer mogelijk. Begin april start de inschrijving op het vernieuwde website.

www.4daagse-eerbeek.nl

Foto: Bestuur Stichting Wandel4Daagse Eerbeek

Op de foto (vlnr): Natascha Dröge, Natasja Veeseart, Wouter van Dijk, Els Holsappel, Jan Kosters en Jaap Brouwer.

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.