Home / Brummen-Regiobode / Spiritualiteit in Geweldloze Communicatie

Spiritualiteit in Geweldloze Communicatie

BRUMMEN – Ruud Baanders is zondag 10 februari te gast bij de Vrijzinnigen IJsselstreek in Brummen. In het kerkje aan de D.A. van Vuurenstraat 10 verzorgt hij een lezing en workshop over geweldloze communicatie.

Geweldloze communicatie is een vaardigheid, sociaal proces, manier van leven en spiritualiteit. Het lijkt een eenvoudig proces, maar het in de praktijk brengen van geweldloze communicatie is een ander verhaal. Het gaat om eerlijkheid en authenticiteit met respect voor jezelf en de ander. De interactieve lezing begint om 10.00 uur. Om 13.00 uur gaat de workshop van start. Hierin wordt verder gebouwd aan verdieping van inzichten, met aandacht voor de vaardigheden van geweldloze communicatie. Deelname aan de workshop is alleen mogelijk na bijwonen van de lezing. De kosten bedragen 20 euro voor leden van de Vrijzinnigen en 45 euro voor andere belangstellenden.
Aanmelden kan bij Marijte Bolt via info@lichaamseigenwijsheid.nl of tel. 06-53366210.

Lees ook

The Armed Man naar januari

BRUMMEN – Het is bijna twee jaar na de oorspronkelijk geplande uitvoering, maar op zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.