Home / Rheden-Regiobode / Spiritualiteit binnen de Vrijmetselarij

Spiritualiteit binnen de Vrijmetselarij

VELP – Wie altijd al meer heeft willen weten over spiritualiteit binnen de Vrijmetselarij, kan zondag 17 februari terecht bij de lezing van Karel Musch over dit onderwerp. Die vindt plaats in het centrum van De Sprang aan de Dr. Fabiusstraat 12 in Velp. Karel Musch was actief in bestuurlijke en politieke functies en adviseur in de gezondheidszorg. Ook leidde hij twaalf jaar lang met zijn echtgenote een herberg voor pelgrims in de Franse Bourgogne. Hij vertelt over de historie en de praktijk van de Vrijmetselarij, over de spirituele grondslagen, over trouw en moed en het gedachtengoed wat daaruit voortkwam. Musch is ook de auteur van het boek De Verborgen Spiritualiteit van de Vrijmetselarij. De lezing begint om 10.30 en duurt ongeveer twee uur. De entree bedraagt 8 euro per persoon, inclusief consumptie.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.