Home / Rheden-Regiobode / Snuffelmarkt in De Dumpel

Snuffelmarkt in De Dumpel

VELP – Koopjesjagers kunnen zondag 3 februari prima terecht in sporthal de Dumpel in Velp. Van 10.00 tot 16.00 uur is er een grote snuffelmarkt met een gevarieerd aanbod aan koopwaar. Denk aan oud en een beetje nieuw, collector’s items, kleding, platen en boeken en zelfgemaakte producten. De entree bedraagt 2,50 euro voor iedereen van dertien jaar en ouder. Houders van een Gelrepas betalen 1,50 euro. Er is ruime gratis parkeergelegenheid en Buslijn 43 stopt voor de deur. De horeca is geopend om voor de inwendige mens te zorgen.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.