Home / Brummen-Regiobode / Slagwerkgroep DES luidt het nieuwe jaar in

Slagwerkgroep DES luidt het nieuwe jaar in

HALL – De slagwerkgroep van DES hield zondag 13 januari haar traditionele nieuwjaarsconcert in de Wheme in Hall. De zaal was goed gevuld en het publiek genoot niet alleen van de afwisselende muziek van de slagwerkgroep, maar ook van het leuke gastoptreden van de familie Jolink. De dirigent van de fanfare en het leerlingenorkest van DES, Willem Jan Jolink, verzorgde samen met zijn muzikale dochters een aantal gevarieerde intermezzo’s. De slagwerkgroep opende het concert met de stukken Bongo Toms, Dancing Jimmy en March for All en eindigde de muzikale middag met Antilliana en Rock Trap. Na afloop was er een gezellige nieuwjaarsborrel voor de leden, ereleden en vrijwilligers van DES en hun partners.

Lees ook

Kinderen van Herman Riewald zetten oorlogsmuseum in Doesburg voort

DOESBURG – Afgelopen februari overleed Herman Riewald. De Doesburger was de oprichter van Oorlogsmuseum de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.