Sios ’61 uit Velp speelt met passie

VELP – Zaterdag 2 februari speelden de teams van korfbalvereniging Sios ’61 een uitwedstrijd. Eerst B1 speelde in Bennekom tegen de koploper Dvo. De jeugdspelers speelden een geweldige wedstrijd. Met passie en inzet werd Dvo in de eerste helft verrast. Bij rust had Sios een 5-2 voorsprong en dat was zeker verdiend. In de tweede helft kwam Dvo beter in het spel en trok de stand gelijk. Sios bleef zoals zo vaak tot het einde doorstrijden. Helaas werd er verloren met 9-8, maar het team kan echt trots op zichzelf zijn met het vertoonde spel.
In de avond speelde het 1e van Sios uit tegen Wageningen. Na een eerste helft vol frustraties en matig spel stond het team met de rust 5-10 achter. In de tweede helft liet Sios ’61 zien wat het team waard is. Er werd geknokt voor iedere bal. Het vertrouwen in elkaar en in het spel groeide. De spelers toonden veerkracht en kwamen zo op 10-10. Na een paar mooie acties liep Sios zelfs uit naar 12-10. Wageningen kwam nog terug tot 13-13. Maar ook nu zette Sios het goede spel door en ging uiteindelijk met de verdiende overwinning naar huis. Eindstand 14-13 en daarmee staat Sios ’61-1 trots bovenaan.
Volgende week spelen de teams een thuiswedstrijd in de Dumpel in Velp.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.