Home / Nieuws / Sios ’61 korfbal voor jong en oud

Sios ’61 korfbal voor jong en oud

VELP – Korfbalvereniging Sios’61 in Velp verwelkomt nieuwe leden, zowel bij de pupillen en junioren als bij de senioren. Korfbal is een actieve sport en Sios’61 is een sportieve èn gezellige vereniging. Bij korfbal wordt gespeeld in gemengde teams. In de winter wordt er gespeeld in de zaal, ‘s zomers buiten op het veld. De trainingen van Sios’61 zijn op dinsdag- en vrijdagavond in De Dumpel in Velp. Vanaf april wordt er gespeeld op sportpark Overhagen in Velp. De kinderen van 4 tot 7 jaar sporten bij de kangoeroes, om 10.30 uur op zaterdag. Hun training bestaat vooral uit gezellige en sportieve spelletjes.

www.sios61.nl

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.