Singles Day: ‘Hé, mountainbike jij hier vaker?’

VELP – Single en geen zin om het Valentijnsweekend alleen door te brengen? MTB Clinic in Velp houdt zaterdag 16 februari een Singles Day. Een soort van blind date, maar dan op de mountainbike in plaats van in een restaurant of bioscoop.

Mountainbikers van alle niveaus zijn welkom voor een dagje lekker fietsen en wie weet wel een ontmoeting met de perfecte prins of prinses op het aluminium ros. Deelnemers betalen 60 euro per persoon, maar zijn meteen een volle dag onder de pannen. Bij de prijs inbegrepen zijn koffie, thee en drankjes, een pastamaaltijd, de huur van een mountainbike en helm, een grote bidon die je na afloop mag houden en alle faciliteiten die je nodig hebt voor een dagje fietsen: kleedkamers met douche, een afspoelplaats en onderhoudsmiddelen voor een eigen mountainbike.
De clinic gaat alleen door wanneer de verhouding tussen mannen en vrouwen niet verder afwijkt dan ongeveer 60/40. Deelnemers krijgen minimaal een dag van tevoren bericht wanneer de clinic niet doorgaat. Het programma start om 9.30 uur met koffie, thee en koek, de mountainbiketocht duurt tot ongeveer 15.00 uur. Om 15.30 uur wordt de dag afgesloten met een pastamaaltijd en een borrel.

www.mtbclinic.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.