Home / Rheden-Regiobode / Signeersessie in de Gazelle-fabriek

Signeersessie in de Gazelle-fabriek

DIEREN – De fabriek van Gazelle is op woensdagavond 6 maart (18.30 tot 21.00 uur) even niet alleen een fietsenfabriek, maar ook het decor van een niet-alledaagse bijeenkomst. Schrijfster Marian Rijk strijkt er neer voor een signeersessie van haar boek ‘Eeuw in versnelling’ en een lezing over de rol van de fiets in de maatschappelijke revolutie in Nederland. ‘Eeuw in versnelling’ gaat in op Gazelle en vertelt een interessant familieverhaal over een dorpsfabriek die uitgroeit tot een wereldconcern, maar het dorpse imago behoudt. Mensen kunnen het boek tijdens de avond aanschaffen en laten signeren. Aanmelding voor de bijeenkomst is gewenst. Dat kan per e-mail: marketing@gazelle.nl (onder vermelding van het aantal personen). De fabriek is deze avond niet toegankelijk voor rondleidingen.

Lees ook

Cursus Ouderpower

RHEDEN – Na de herfstvakantie start in Rheden een cursus Ouderpower voor ouders van pubers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.