Home / Brummen-Regiobode / Serieuze autocrossvereniging in Loenen

Serieuze autocrossvereniging in Loenen

LOENEN – Wat in 2014 begon als een klein autocrossteam is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze vereniging met ruim zestig leden. De vrienden en voormalig autocrossers Jan Poelarends en Erik Vreeman zijn de oprichters.

De bedoeling van de oprichting was om hun kinderen onder licentie te kunnen laten rijden want daarvoor moet je bij een autocrossvereniging aangesloten zijn. De afgelopen jaren kwam regelmatig de vraag van rijders, maar ook van mensen die de sport en de vereniging een warm hart toedragen, naar de mogelijkheid om lid te worden van ACV Japo. Dat leidde tot een professionele vereniging met enthousiaste leden, waarvan ongeveer de helft de sport beoefent. Het jongste rijdende lid dat dit jaar verwelkomd werd, is Marvano Westrik van 7. Vrijdag 15 februari vond de jaarlijkse ledenvergadering plaats in het Parochiehuis in Loenen. Tijdens deze drukbezochte avond werden de bekers overhandigd aan de rijders die meestreden in de clubcompetitie. De podiumplaatsen waren voor Joery Poelarends (3), Jan Dekker (2) en Jimmy Poelarends (1).

avcjapo@gmail.com

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.