Home / Rheden-Regiobode / Schoeisel voor moeilijke voeten

Schoeisel voor moeilijke voeten

RHEDEN – In woonzorgcentra Rhederhof in Rheden en De Oude Plataan in Dieren worden maandag 4 februari bijenkomsten gehouden voor mensen met ‘moeilijke’ voeten. Jonker Speciaal Schoeisel uit Wadenoijen verkoopt schoenen en pantoffels in veel verschillende lengte- en wijdtematen. Volgens de verkoper heeft hij ‘de ideale oplossing voor mensen met gevoelige of opgezwollen voeten of enkels, steunkousen, zwachtels, beugels, steunzolen, hallux valgus (knobbels), likdoorns, eksterogen, hamertenen, diabetes en reumatische aandoeningen’. Nieuw is een speciale collectie stretch-schoenen, die in zijn geheel bestaat uit zacht elastisch materiaal, speciaal bedoeld voor mensen met (erg) gevoelige voeten. Er is zelfs een speciaal assortiment zogenoemde halve paren (tegen speciale prijzen) voor mensen met één been. De bijeenkomst is van 10.00 tot 12.00 uur in woonzorgcentrum Rhederhof in Rheden en van 14.00 tot 16.00 uur in de Oude Plataan in Dieren. Belangstellenden zijn welkom. De toegang is gratis.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.