Home / Brummen-Regiobode / Samen eten in de Wheme

Samen eten in de Wheme

HALL – Stichting Welzijn Brummen verzorgt donderdag 28 februari een maaltijd voor inwoners van de gemeente Brummen. Vanaf 17.00 kunnen belangstellenden terecht in De Wheme in Hall. De kosten bedragen 9,50 euro per persoon, exclusief drankjes. Op het menu staat heldere groentesoep, stamppot zuurkool en boerenkool, verse worst, tafelzuur, jus en panna cotta met winterse specerijen. Aanmelden kan tot en met donderdag 21 januari bij mevrouw Groot Boerle via tel. 0313-654205. Mensen die graag thuis opgehaald willen worden, omdat ze bijvoorbeeld slecht ter been zijn, kunnen dat doorgeven.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.