Home / Rheden-Regiobode / Rowan uit Dieren raadt Het Geluid

Rowan uit Dieren raadt Het Geluid

DIEREN – De negentienjarige Rowan uit Dieren begon de week goed. Maandagmorgen 18 februari om exact 08.34 uur wist hij Het Geluid van radiozender Qmusic goed te raden. Al weken doen luisteraars pogingen om te ontdekken welk voorwerp het opgenomen geluid maakt. Het te winnen bedrag liep bij elke gok op. Uiteindelijk wist Rowan in het programma van Mattie & Marieke te raden dat het het vastklemmen van een vel papier op een klembord is. Dit antwoord leverde hem maar liefst 49.700 euro op.

Lees ook

Velps Middagkoor sluit seizoen af met een gezellige middag

VELP – Op dinsdagmiddag 9 juli had het Velps Middagkoor haar jaarlijkse gezellige middag. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.