Ronde Tafel 104 schenkt materiaal aan Rhedense bouwkampen

RHEDEN – Op zondagmiddag 10 februari overhandigt Stichting Ronde Tafel 104 Rheden voor 12.000 euro aan middelen aan de drie bouwkampen in de gemeente Rheden. Bouwburg, Rhevak en Madierodam kunnen met deze spullen weer vele jaren vooruit.

De door de Ronde Tafel 104 Rheden georganiseerde Wijnproeverij en Veiling voor het goede doel, in samenwerking met Appeldoorn Wijnen en The Hunting Lodge, heeft ruim 12.000 Euro opgebracht. Daarnaast is door het inzetten van de netwerken van de leden van de Ronde Tafel nog voor bijna 10.000 euro aan sponsoring en kortingen gerealiseerd. Hier zijn nieuwe tenten, tafels, karren, speelmaterialen en andere noodzakelijkheden aangeschaft voor de drie bouwkampen in de gemeente.

Stichting Bouwbrug organiseert jaarlijks een week vol activiteiten voor ruim 600 kinderen uit Velp en omgeving. Hutten bouwen staat hierbij centraal. Stichting Rhevak laat elk jaar ruim 250 kinderen uit Rheden en omgeving genieten van een week vol bouw- en spelactiviteiten. Ook heeft Rhevak het afgelopen jaar, in samenwerking met Ronde Tafel 104 en Stichting Leergeld, 40 kinderen uit minima gezinnen een welverdiende week vakantie bezorgd. Ook Vereniging Madierodam kan rekenen op steun van de Ronde Tafel 104. De vrijwilligers verzorgen jaarlijks een week vol activiteiten voor kinderen uit Dieren en omgeving, Hutten bouwen is daarbij het belangrijkst, maar daarnaast zijn er ook activiteiten op het gebied van sport en spel.

Ronde Tafel 104 Rheden behoort tot De Nederlandsche Tafelronde, een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar die onderlinge vriendschap hoog in het vaandel hebben staan. Deze mannen willen zich willen blijven ontwikkelen en ontplooien en zetten ondertussen hun expertise en energie in voor het goede doel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.