Home / Nieuws / Ronde Tafel 104 schenkt aan Rhedense bouwkampen

Ronde Tafel 104 schenkt aan Rhedense bouwkampen

RHEDEN – Vertegenwoordigers van de drie Rhedense vakantiekampen mochten zondag 10 februari een mooie cheque aannemen uit handen van de Ronde Tafel 104. De bijdrage van 4000 euro per vakantiekamp is bedoeld voor materialen voor Bouwburg, Rhevak en Madierodam.

Ronde Tafel 104 Rheden behoort tot De Nederlandsche Tafelronde, een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Deze mannen willen zich blijven ontwikkelen en ontplooien en zetten ondertussen hun expertise en energie in voor het goede doel. Zo werd onlangs een wijnproeverij en veiling georganiseerd, die maar liefst 12.000 euro heeft opgebracht. Daarnaast is door het inzetten van de netwerken van de leden van de Ronde Tafel nog voor bijna 10.000 euro aan sponsoring en kortingen gerealiseerd. Hier zijn nieuwe tenten, tafels, karren, speelmaterialen en andere noodzakelijkheden aangeschaft voor de drie bouwkampen in de gemeente.

Stichting Bouwbrug organiseert jaarlijks een week vol activiteiten voor ruim 600 kinderen uit Velp en omgeving. Rhevak laat elk jaar ruim 250 kinderen uit Rheden en omgeving genieten van een week vol bouw- en spelactiviteiten. Vereniging Madierodam verzorgt jaarlijks een week vol activiteiten voor kinderen uit Dieren en omgeving. In alledrie de vakantieweken worden hutten gebouwd, spelletjes gedaan en vooral veel gespeeld.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.