Home / Rheden-Regiobode / Ridderslag en Kindercarnaval in Rheden

Ridderslag en Kindercarnaval in Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 23 februari vindt de jaarlijkse Ridderslag plaats bij carnavalsvereniging De Heiknüüters in Rheden. Om 16.00 uur zal de heer Dick Jurriëns door Kees Staats tot Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw worden geslagen.

Iedereen kan bij deze feestelijke gebeurtenis aanwezig zijn. Het gezelschap verzamelt zich om 15.00 uur op het Mr. B. van Leeuwenplein, waarna de Ridder en zijn partner thuis worden opgehaald. weer terug op het Mr. B. van Leeuwenplein begint om 16.00 uur de ceremonie. Aansluitend is er tot 18.00 uur gelegenheid de nieuwe Ridder te feliciteren in Ons Huis.
De volgende dag, op zondag 24 februari, staan de kinderen centraal tijdens een gezellig Kindercarnaval. Het wordt een vrolijke middag voor het hele gezin met veel muziek, dans en een bijzonder optreden. Deze middag begint om 14:11 uur, de zaal is geopend vanaf 13.30 uur en de toegang gratis.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.