Home / Doesburg-Regiobode / ReumaNederland zoekt collectanten

ReumaNederland zoekt collectanten

HUMMELO / HOOG-KEPPEL – ReumaNederland (voorheen het Reumafonds) zoekt nog collectanten voor Hummelo en Hoog-Keppel. De jaarlijkse collecteweek van de organisatie vindt plaats in de week van 18 tot en met 23 maart. “Door te collecteren of de collecte bij u in de buurt te organiseren, helpt u mee om geld voor reumaonderzoek op te halen. Want alle kleine beetjes helpen”, aldus ReumaNederland. Meer dan twee miljoen Nederlanders hebben reuma, waarbij artrose het meest voorkomt. Daarmee is reuma de meest voorkomende chronische ziekte in Nederland. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via reumanederland.nl/werving-vrijwilligers. Neem voor meer informatie contact op met regiocoördinator Monique van ’t Sant, tel.nr.0314-381304. Een mail sturen kan ook: vrijwilligers@reumanederland.nl.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.