Home / Rheden-Regiobode / Repair Café in Velp

Repair Café in Velp

VELP – Zaterdag 23 februari staan de vrijwilligers van het Repair Café in de Poort in Velp weer klaar voor iedereen die iets te repareren heeft. Alles wat onder de arm mee naar binnen kan, mag ter reparatie worden aangeboden. Denk aan fietsen, speelgoed, kleding, klein meubilair en kleine huishoudelijke apparaten. Ook is er hulp voor mensen met laptops of smartphones die zijn vastgelopen. De service is gratis, alleen eventueel gebruikte onderdelen kunnen in rekening worden gebracht. Daarnaast is een vrijwillige bijdrage in het spaarvarken zeer welkom. Het Repair Café is zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur geopend. De laatste inschrijvingen zijn om 15.45 uur, zodat er genoeg tijd is om de reparatie uit te voeren.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.