Repair Café in Dieren

DIEREN – Deze maand is het vier jaar geleden dat het Repair Café Dieren van start is gegaan. Heel wat stofzuigers, koffiezetapparaten, lampen, strijkijzers, fietsen, broeken, jurken en nog veel meer spullen werden door de reparateurs onder handen genomen. Soms lukte het niet om het artikel te repareren, maar heel vaak gingen de bezoekers tevreden naar huis. Heel wat artikelen zijn zo gered van de afvalberg. Op zaterdag 9 februari is het Repair Café Dieren weer open. Het Repair Café Dieren is te vinden in de Oase. Het is geopend van 14.00 tot 16.00 uur. Na 15.45 uur worden er geen reparaties meer aangenomen. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten is van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.