Home / Nieuws / Remy uit Velp wint kwartfinale voorleeswedstrijd Rheden

Remy uit Velp wint kwartfinale voorleeswedstrijd Rheden

RHEDEN – Op donderdag 14 februari werd in de bibliotheek in Dieren de kwartfinale van de Nationale Voorleeswedstrijd gehouden. Zes kandidaten uit de gemeente Rheden streden om een plekje in de regionale halve finale, die op 9 maart in Twello gehouden wordt. Op de foto is Nienke Brouwer te zien, zij greep helaas naast de titel. Remy Cornelissen van de Roncallischool in Velp ging met de titel naar huis. Zijn authentieke manier van voorlezen leverde hem de winst op. Hij las voor uit Meester Jaap van Jacques de Vries en dat bleef volgens de jury van begin tot eind boeien.

Lees ook

Gerda uit Ellecom fietst naar Rome

ELLECOM/ROME – Gerda Meijer uit Ellecom heeft onlangs samen met een vriendin na 40 dagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.