Realistisch kleuren

VELP – Sinds ruim twee jaar geeft beeldend vormgever Angélique Krijnen kleurlessen in Ons Raadhuis in Velp. Op woensdagochtend is dat Realistisch Kleuren. Deze cursus is thematisch van opzet, wat betekent dat er in periodes van vier tot zes weken aan aparte thema’s en opdrachten gewerkt wordt. Geïnteresseerden kunnen per thema deelnemen. In februari zal Angélique begeleiden bij botanisch tekenen met gebruik van blinde druktechnieken met de embossing-pen. Deze techniek zal geoefend worden op het tekenen en kleuren van klaprozen. De embossingpen is aanwezig, deelnemers dienen wel hun eigen kleurdoor mee te nemen. Angelique Krijnen levert de papieren opdrachten. Een eerste keer kan kosteloos uitgeprobeerd worden. Daarna kost deelname 3,30 euro per keer. De bijeenkomsten zijn elke woensdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur in Ons Raadhuis. Koffie en thee is gratis.

www.onsraadhuis.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.