Ramble-On bij Vrijdagmiddagborrel

KLARENBEEK – Vrijdagmiddag 1 februari was het bij Open Podium in het MFC in Klarenbeek de beurt aan Ramble On. Zangeres Janiska en zanger Jan, oftwel Ramble-On. Zij brachten een uitgebreid repertoire ten gehore, dat bestond uit blues, ballads, country, softrock.

Ramble On wist de voetjes van de vloer te krijgen en diverse gasten zochten de dansvloer op voor een dansje. Het was een gezellige middag, waarbij regelmatig de gasten ook meezongen met de liedjes uit de jaren zestig, zeventig en tachtig.

Iedere eerste vrijdagmiddag van de maand kan talent van zich laten horen op het open podium tijdens de vrijdagmiddagborrel. Iedereen – ongeacht leeftijd – die muziek maakt of een act heeft kan daaraan deelnemen. Solo of met een groepje, op harmonica, gitaar of blokfluit of met een conference of voordracht. Het kan allemaal. Volgende maanden staan de Steirische Musikanten en Caroline Live om de vrijdagmiddag muzikaal in te vullen.

De tijden van de vrijdagmiddagborrel zijn aangepast naar 17.00 tot 19.00 uur, zodat meer mensen in de gelegenheid zijn om naar De Brug te komen. Aanmelden voor het open podium kan bij Marente Bouman via tel. 06-16292058.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.