Home / Rheden-Regiobode / Publiekscomputer in Dorpshuis Rheden

Publiekscomputer in Dorpshuis Rheden

RHEDEN – Inwoners van Rheden kunnen in Dorpshuis Willem de Zwijger gebruik maken van een nieuwe publiekscomputer. Deze is bedoeld voor mensen die zelf niet over een computer beschikken, maar deze wel nodig hebben, bijvoorbeeld voor het doen van aanvragen of het regelen van allerlei zaken met zorgverzekeraar, gemeente of overheidsinstantie. De computer is beschikbaar gedurende de openingstijden van het Dorpshuis, tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur, met uitzondering van de vrijdagochtend. Het gebruik van de computer is gratis, voor kopieerwerk wordt een vergoeding van 5 cent per kopie gevraagd. Wie de computer wil gebruiken, kan zonder afspraak binnenlopen, de conciërge wijst de weg.

www.dorpshuisrheden.info

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.