Home / Doesburg-Regiobode / Publiek geniet van het verhaal achter de muziek

Publiek geniet van het verhaal achter de muziek

LATHUM – Het publiek dat vrijdag 25 januari naar de Lathumse kerk kwam, genoot van een mooi programma met Keltische luisterliedjes en prachtige ballades. De groep Seanma verzorgde de Lathumse avond. Niet alleen brachten de muzikanten de mooiste liederen, ook vertelden zij de verhalen àchter de muziek. Door iets meer te weten over de herkomst, krijgt een nummer toch meer betekenis en dat kon het publiek zeker waarderen. Het was al met al weer een geslaagde muzikale avond, georganiseerd door de Vrienden van de Lathumse Kerk, die al meer dan tien jaar een mooi cultureel programma samenstellen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.