Home / Belangrijk / Prijs voor Doesburgse fotograaf

Prijs voor Doesburgse fotograaf

DOESBURG – De Doesburgse fotograaf Pim Edelman heeft op de Culturele Zondag in Doesburg de publiekprijs gewonnen bij de foto-expositie van de fotoclub FODO in de Waag. Deze contrastrijke foto is gemaakt op het strand. Edelman zond de foto in voor de fotowedstrijd met het onderwerp contrast. De inzendingen zijn door een professioneel fotograaf gejureerd. Van de dertig hoogst geëindigde foto’s is een expositie gehouden in De Waag. De bezoekers mochten aangeven welke foto zij de mooiste vonden. Als eerste werd deze foto van Edelman gekozen.

Foto: Pim Edelman

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.