Home / Doesburg-Regiobode / Presentatie over weeshuis in Mexico

Presentatie over weeshuis in Mexico

DOESBURG – Op woensdag 6 februari verzorgt mevrouw Willy Grilk een powerpointpresentatie over haar verblijf in Cuernavaca in Mexico. Daar heeft ze de creatieve projecten in het familieweeshuis Nuestros Pequeños Hermanos bezocht: een project van Wereldouders. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in de Gasthuiskerk in Doesburg. De toegang is gratis, maar er is wel een collecte, waarvan de opbrengst bestemd is voor de creatieve projecten in het familieweeshuis in Cuernavaca.

Lees ook

Aanhanger vliegt spontaan in brand

DREMPT – De brandweer van Doesburg werd dinsdag 11 augustus opgeroepen voor een brand in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.