Home / Brummen-Regiobode / Potgrondactie DES en La Fraternité

Potgrondactie DES en La Fraternité

BRUMMEN / HALL – Ook dit jaar houden muziekvereniging DES uit Hall en La Fraternité uit Brummen (Broek) weer een gezamenlijke potgrondactie. De leden proberen in de week van maandag 25 februari tot en met zondag 3 maart zoveel mogelijk potgrond aan de man te brengen en daarmee de kas van beide verenigingen te spekken. Er worden zakken All Seasons potgrond verkocht, een mengsel voor universeel gebruik dat gegarandeerd onkruidvrij is. De prijs is 4 euro per zak van 40 liter en 11 euro voor drie zakken. De potgrond wordt op zaterdag 23 maart aan huis geleverd. Bestellingen kunnen worden doorgegeven bij DES via info@des-hall.nl of tel. 06-10868581 of bij La Fraternité via potgrondactie.lf@gmail.com of tel. 06-23267401.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.