Home / Brummen-Regiobode / Pianoconcert Hannes Minnaar in Hall

Pianoconcert Hannes Minnaar in Hall

HALL – De bekende pianist Hannes Minnaar treedt op zondag 24 februari op in de Hallse kerk. Het concert begint om 15.30 uur en Minnaar zal de bekende Goldberg Variaties van J.S. Bach spelen.

Hannes Minnaar is een van Nederlands meest succesvolle pianisten. Hij soleerde bij vele orkesten, waaronder het Koninklijk Concertgebouworkest en won verscheidene internationale concoursen. De Goldberg Variaties van J.S. Bach speelde hij eerder al in het Concertgebouw.
De toegangsprijs voor het concert bedraagt 18,50 euro per kaartje. Losse kaartjes zijn te verkrijgen via de website www.brummencultuur.nl. Klik dan op de knop Toegangskaarten Kamermuziek. Muziekliefhebbers die hulp nodig hebben bij het bestellen, kunnen contact opnemen met Dolf Hofs via toegangskaartenkamermuziek@brummencultuur.nl of tel. 0575 – 562922. Ook is het mogelijk een half uur voor aanvang van het concert een toegangskaart aan de kerk te kopen.
Na afloop van het concert is er tegen een ‘bescheiden contant te betalen vergoeding’ nog een nazit in het Hof te Hall (naast de kerk) met een hapje en een drankje en een knappend haardvuur.

De organisator van het concert, de werkgroep Kamermuziek van de Culturele Stichting Gemeente Brummen, is overigens nog op zoek naar (secretariële) uitbreiding. Mensen die hun steentje willen bijdragen aan ‘één van de mooiste concertseries-vlak-bij-huis’ kunnen contact opnemen met programmeur Diederik Kuenen via kamermuziek@brummencultuur.nl, of tel. 06 – 13601378.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.