Home / Brummen-Regiobode / Ouderenbelang over Madeira

Ouderenbelang over Madeira

EERBEEK – Vereniging Ouderenbelang Eerbeek houdt vrijdag 8 februari weer de maandelijkse middagbijeenkomst. Ditmaal staat een lezing over bloemeneiland Madeira op het programma. Aansluitend wordt weer een paar rondjes bingo gespeeld, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De bijeenkomst wordt gehouden in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek en begint om 14.00 uur. De zaal opent een half uurtje eerder. De entree bedraagt 3,50 euro, inclusief koffie of thee met een koekje en deelname aan de bingo.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.