Home / Brummen-Regiobode / Oud papier Eerbeek

Oud papier Eerbeek

EERBEEK – Zaterdag 10 februari haalt muziekvereniging Eendracht weer oud papier op in Eerbeek. Dit doen de vrijwilligers ten bate van het muziekonderwijs. Het gaat om de volgende straten: Wilhelminapark, Lageweg, Beekpad, Het Palisium, Het Hungeling, Derickxkamp, Coldenhovenseweg, Molenstraat, Dr. Gunningstraat, Tullekenweg, Stuyvenburchstraat, Boerenstraat (tot Heemstedeweg), Loubergweg, De Wasacker, Heemstedeweg, Stationstraat, Grizellstraat, Soerense Zand Noord, Illinckstraat, Hogeweg, Smeestraat (tot Heemstedeweg). De containers dienen voor 08.30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in de container.

Lees ook

Nieuwe koers voor Shantykoor De IJsselboei

BRUMMEN – Shantykoor De IJsselbloei is het nieuwe jaar begonnen met een nieuwe dirigent. Na …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.