Home / Doesburg-Regiobode / Openbare ledenvergadering Dorpsraad Drempt

Openbare ledenvergadering Dorpsraad Drempt

DREMPT – Dorpsraad Drempt houdt woensdag 13 februari een openbare ledenvergadering in het Dorpshuis in Voor-Drempt. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en de koffie staat vanaf 19.45 uur klaar. De vergadering is voor leden en overige belangstellenden. Het bestuur geeft uiteraard inzicht in waar zij mee bezig is en legt financiële verantwoording af. Daarna is er aandacht voor speciale gast van de avond: Irene van der Aart. Naast columniste in onder andere De Gelderlander is zij actrice, cabaretière en zangeres. Irene komt uit het westen en woont samen met een boer in de Achterhoek. In haar voorstelling De Boer Op gaat zij op originele wijze in op het leven als ‘stadse’ op het platteland.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.