Home / Brummen-Regiobode / Open Inspiratiedagen

Open Inspiratiedagen

BRUMMEN – Op zaterdag 2 en zondag 3 maart houden eigenaren Eric en Anja Klompenhouwer van De Bronckhorst Hoeve van 14.00 tot 17.00 uur Open Inspiratiedagen. De Bronckhorst Hoeve is een zakelijk evenementenlocatie. Na een grote en ingrijpende interne verbouwing van de voormalige boerderij, zijn de eigenaren klaar hun gasten te ontvangen. Nu vinden ze het tijd om iedereen te laten zien wat de mogelijkheden van de locatie zijn. Bezoekers van de open dagen worden ontvangen met een glaasje bubbels. In de vier verschillende, ruimtes en op het buitenterrein is van alles te beleven. Luister naar de gitaarklanken van plaatselijke muzikanten Han Lebbink en het duo Para Eterno. Björn Staal (Partyverhuur) profileert zich bij de buitenlocatie met een stretchtent, springkussen en alle overige mogelijkheden op het gebied van verhuur.

Lees ook

Verkoop van Israël-producten

EERBEEK – De familie Jansen in Eerbeek houdt van donderdag 6 tot en met zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.