Home / Rheden-Regiobode / Open huis bij Inloophuis

Open huis bij Inloophuis

DIEREN – Op vrijdag 1 maart is er open huis bij het Inloophuis in Dieren. Tussen 14.00 en 17.00 uur is iedereen welkom om binnen te kijken. Mensen kunnen vrijblijvend kennismaken met de ruimten waar het Inloophuis over beschikt en welke activiteiten daar plaatsvinden. Een mooie gelegenheid voor mensen die op zoek zijn naar contact en gezellige activiteiten. Maar ook voor mensen die via vrijwilligerswerk bezoekers een zinvolle dagbesteding willen bezorgen. Om 16.00 uur neemt het Inloophuis afscheid van Jos Meerssman, een van de twee parttime beroepskrachten. Na drie jaar draagt hij het stokje over aan Joukje Faber die zijn werkzaamheden voortzet. Belangstellenden die hem de hand willen schudden en kennis willen maken met zijn opvolgster, zijn van harte welkom.

Lees ook

Online ouderavond: opvoeden in de digitale wereld

DIEREN – De mediacoaches van de Bibliotheek Veluwezoom op maandag 10 en dinsdag 11 mei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.