Home / Doesburg-Regiobode / Open dag bij Atelier de Timmi

Open dag bij Atelier de Timmi

DOESBURG – Atelier de Timmi wijzigt haar koers. Vanaf dit jaar wordt de aandacht verlegd van het kijken naar kunst naar het maken ervan. Zondag 3 februari houdt het atelier een open dag.

Een jaar geleden opende Atelier de Timmi haar deuren met een eerste expositie van honderd werkjes op klein formaat van verschillende kunstenaars. Sindsdien worden maandelijks wisselende exposities gehouden.
Dit jaar verleggen eigenaars Han en Janny Jaspers het accent van kijken naar doen. De ruimte aan de Kerkstraat 29 wordt volledig benut voor activiteiten. “Het wordt een werkplaats waar kunstenaars kunnen experimenteren met het maken van beeldobjecten naar eigen idee. Dit kan individueel, maar ook gezamenlijke projecten zijn mogelijk”, aldus de eigenaars. Er kan worden gewerkt op verschillende vakgebieden en in verschillende technieken.
“Kunstenaars met een idee kunnen dit omzetten in een plan of werkende weg komen tot een beeld. Dat is voor iedereen anders. Tijdens het proces geven we elkaar feedback en geef ik ondersteuning op maat”, aldus Janny Jaspers. “Iedereen kan dus bezig zijn met het eigen werkstuk. Dat inspireert en biedt vrijheid die nodig is bij deze vorm van kunst maken.”
Zondag 3 februari houdt de Timmi vanaf 12.00 uur open dag. Belangstellenden kunnen dan met Han en Janny kennismaken en hun werk bekijken.

www.atelierdetimmi.nl

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.