Open dag basisschool De Expeditie in Dieren

DIEREN – Op maandagochtend 4 februari staan de deuren van basisschool De Expeditie in Dieren open. Kinderen en ouders zijn tussen 09.00 en 11.00 uur welkom om kennis te maken met de school, kinderopvang en BSO.

Op basisschool de Expeditie wordt de nieuwsgierigheid van kinderen geprikkeld, leren kinderen door te doen en wordt er samengewerkt aan uitdagende opdrachten. Er is zelfs een binnentuin met planten waar kinderen zorg voor dragen. Tijdens de open ochtend presenteren de kinderen van de bovenbouw vol trots waarom zij iedere dag met veel plezier naar school gaan en hoe ieder op zijn eigen manier kan leren.

Met ingang van dit schooljaar is Puck&CO gestart met kinderopvang in de school. Twee keer per week is er een peuterochtend voor kinderen vanaf twee jaar en drie dagen in de week is er buitenschoolse opvang (BSO). Deze opvang heeft een mooie plek in de school, waardoor de kinderopvang echt deel uitmaakt van De Expeditie. De peuters werken en spelen regelmatig samen met de kleuters van groep één en twee en de BSO maakt gebruik van het DaVinci-lokaal, het gymlokaal en de bibliotheek van de school.
Belangstellenden zijn op 4 februari tussen 09.00 en 11.00 uur van harte welkom op de basisschool aan de Meidoornlaan 195. Koffie en thee staan klaar en er is gelegenheid om evragen te stellen.

www.expeditie-dieren.nl
Tel. 0313-422595

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.