Home / Rheden-Regiobode / Op zoek naar diersporen

Op zoek naar diersporen

RHEDEN – Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen op zondag 24 februari vanaf 14.00 uur met OERRR op zoek naar diersporen op de Veluwezoom. Denk aan pootafdrukken, vraatsporen, schraapsporen, woonplekken, uitwerpselen, veren, haren en botten De start is bij het Bezoekerscentrum in Rheden. Aanmelden kan via natuurmonumenten.nl. De kosten zijn per kind 4 euro voor leden van Natuurmonumenten en kinderen van OERRR en 7 euro voor niet-leden. Het zoeken naar diersporen is een gezinsactiviteit, ouders én kinderen kopen een kaartje. Natuurmonumenten raadt deelnemers aan om stevige schoenen aan te doen, bedekkende kleding te dragen en zichzelf na het bezoek aan de natuur te controleren op teken. Ook wordt geadviseerd warme kleding en/of regenkleding mee te nemen.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.