Home / Rheden-Regiobode / Op stap op de Veluwezoom

Op stap op de Veluwezoom

RHEDEN – Belangstellenden kunnen zondag 3 februari van 14.00 tot 16.00 uur met een gids op stap door Nationaal Park Veluwezoom. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt er van alles over. Bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen zijn allemaal te vinden in dit gebied. Er bestaat een kans dat deelnemers tijdens de wandeling oog in oog komen te staan met herten, wilde zwijnen, IJslandse paarden of Hooglanders. In elk geval gaan deelnemers de sporen van deze dieren zoeken. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl. De wandeling is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf acht jaar en vertrekt vanaf het bezoekerscentrum in Rheden.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.