Home / Rheden-Regiobode / Ons Raadhuis opent eigen buurtbieb

Ons Raadhuis opent eigen buurtbieb

VELP – Journalist en schrijver John Jansen van Galen opent vrijdag 22 februari de buurtbieb in Ons Raadhuis in Velp. Dit feestelijke moment vindt plaats om 14.30 uur.

In de huiskamer van Ons Raadhuis staat vanaf 22 februari een boekenkast met daarin boeken van diverse genres die gratis geleend kunnen worden. Tijdens de openingstijden van Ons Raadhuis, elke werkdag van 09.30 tot 16.30 uur, is de boekenkast altijd vrij toegankelijk. De kast is mede gevuld dankzij bijdragen van de drie boekwinkels in Velp: Jansen & de Feijter, Bruna en The Read Shop.

Ons Raadhuis is gevestigd in de pastorie van de kerk in de Emmastraat, de ingang is te vinden aan de Nieuwstraat 1. Er zijn regelmatig activiteiten voor mensen van 55 jaar en ouder, zoals yoga, realistisch kleuren, zingen, sjoelen en meditatie. Ook zijn er regelmatig lezingen, concerten, borrels en gespreksgroepen. Ook wordt er iedere dag, tegen een kleine vergoeding, een lunch geserveerd. De drempel is laag en iedereen is welkom om eens kennis te komen maken. De koffie staat altijd klaar en er zijn vrijwilligers aanwezig om nieuwe gasten wegwijs te maken.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.