Home / Brummen-Regiobode / Ondernemers welkom bij WerkFit Brummen

Ondernemers welkom bij WerkFit Brummen

BRUMMEN – WerkFit Brummen opent maandag 11 februari vanaf 17.00 uur haar deuren. Ondernemers en vertegenwoordigers van verengingen en organisaties zijn welkom om te komen kennismaken.

Op 2 januari dit jaar is WerkFit Brummen gestart. De plek waar de gemeente Brummen mensen (weer) werkfit maakt door te werken en te leren. Wanneer zij klaar zijn bij WerkFit Brummen zijn zij ook gereed voor de arbeidsmarkt. Lokale en regionale ondernemers kunnen daarmee beschikken over enthousiaste en werkfitte medewerkers uit onze gemeente. Ook biedt WerkFit Brummen een beschutte werkplek voor mensen met een Wsw-indicatie. Dit zijn tijdelijke werkplekken voor mensen die even geen detacheringsopdracht hebben bij een reguliere werkgever.

De kennismakingsbijeenkomst op maandag 11 februari is een gelegenheid voor ondernemers om kennis te maken met WerkFit Brummen. Verder legt de gemeente uit wat WerkFit Brummen voor ondernemers kan betekenen. Ondernemers die bij de gemeente bekend zijn, hebben een uitnodiging ontvangen. Andere belangstellenden zijn ook welkom en kunnen zich tot en met woensdag 6 februari aanmelden via ondernemen@brummen.nl.

Lees ook

Jubileum Wereldwinkel Beekbergen

BEEKBERGEN – Wereldwinkel Beekbergen bestaat 35 jaar en daar wordt nog tot en met 16 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.